Varmepumper

Barker – El Service tilbyder installation af alle typer varmepumper, især luft til vand-varmepumper. Varmepumper er en billig og effektiv løsning til dig, der gerne vil spare penge.

Installation af varmepumper i Tølløse og på resten af Sjælland og Bornholm

Med en Thermia Athena HC Luft-vand varmepumpe får du en af markedets mest støjsvage varmepumper – samt en scop-værdi på over 4.6!
En Thermia Athena HC luft-vand varmepumpe sikrer dig og din familie en særdeles høj og sikker varmekomfort i hverdagen hele året rundt. Derudover kan den også levere et behageligt indeklima i årets varmeste måneder via den indbyggede kølefunktion! Med den nyeste dynamiske Inverterteknik (kompressor med hastighedsstyring), tilpasser også Thermia Athena-varmepumpen sig løbende driften for at sikre så lavt et energiforbrug som muligt. Inverterteknikken giver ekstra store fordele ved en luft-vand varmepumpe, idet den kan tilpasse driften helt nøjagtigt i forhold til udetemperaturen, som varierer meget i løbet af året her i Skandinavien.

Installation af varmepumper i Tølløse og på resten af Sjælland og Bornholm

Velegnet til nybyggeri – og renovering af eksisterende boliger

Athena HC-serien er velegnet til boliger og lokaler med et stort energibehov, f.eks. ejendomme med klassiske radiatoranlæg.

Thermia Athena tilbydes med 2 ydelser, enten med 7,9-14 kW eller 7,9-17,5 kW ydelse og kan med fordel anvendes ved såvel nybyggeri som renovering af eksisterende boliger. Indedelene tilbydes i 3 versioner, hvilket betyder en høj fleksibilitet ift. en optimal løsning for din bolig eller det aktuelle projekt.

Masser af varmt vand til hele familien!

Thermia Athena-varmepumpen kan producere helt op til 417 liter* varmt vand. For en luft-vand varmepumpe er den en af de mest effektive varmepumper til produktion af varmt vand i sin klasse.

Den holder derudover en høj varmtvandstemperatur på op til 65ºC – også selv hvis udetemperaturen skulle falde ned til -20ºC. Samtidig sørger teknikken i Athena-varmepumpen for hurtig og energieffektiv genopvarmning af det varme vand – således, at du og din familie ikke kommer til at mangle varmt vand i hverdagen.

Stille, men ikke helt lydløs!

Alle uddele til luft-luft eller luft-vand varmepumper afgiver lyd, når de arbejder. Thermia’s Athena-serie er dog en af de mest støjsvage luft til vand-varmepumper på markedet. Selv under fuld styrke, er en Athena HC varmepumpe meget stille (55dB: Normal drift – EN12102)!

Se datablad her (PDF).

Smart styring og Thermia Online Apps er standard!

Selve betjeningen af en Thermia Athena-varmepumpe udføres nemt via det brugervenlige glasdisplay (farve-touchskærm), der er indbygget i selve indedel-kabinettet.

Alternativt kan du via Thermia Online – fjernstyre eller overvåge din Athena-varmepumpe fra din PC, Mac, Tablet eller SmartPhone (Apps til både IOS og Android) online døgnet rundt.

Hvorfor en Thermia Athena varmepumpe?

Athena HC er luft til vand-varmepumpen til dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, ydelse eller komfort. Svenske Thermia AB er pionerer inden for varmepumper i Norden og har produceret alle typer ​​varmepumper siden 1973.

Varmepumperne er blevet solgt i Danmark siden 1980. Indtil sommeren 2019 blev Thermia’s varmepumper også forhandlet i Danmark under navnet “Danfoss Varmepumper”. I dag har Thermia AB sin egen salgsorganisation med service og garanti i Danmark.

En luft-vand- eller jordvarmepumpe er en grøn og bæredygtig varmekilde!

Med nutidens energipriser og det generelle ønske om mere grønne og energibesparende varmeløsninger, er en luft-vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg uden sidestykke, de mest effektive og bæredygtige varmeløsninger til både private og virksomheder på markedet i dag.

Som aut. installatør går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de varmepumpeløsninger, vi anbefaler vores kunder. Derfor tilbyder vi primært salg og installation af varmepumper fra svenske Thermia og andre førende fabrikanter, der sikrer dig en komfortabel og miljøvenlig varme året rundt, med god økonomi og en betryggende garanti!

Få mere at vide om installation af varmepumper i Tølløse og på resten af Sjælland og Bornholm

Du er altid meget velkommen til at kontakte Barker – El Service, så vi kan tage en snak om det el-arbejde, du ønsker udført eller du kan få svar på dine spørgsmål vedrørende installation af varmepumper i Tølløse og på resten af Sjælland og Bornholm.